4 Mayıs 2014 Pazar

Ay'ı Kimler Yaptı / Christopher Knight - Alan Butler


Ay'ı Kimler Yaptı, Sınır Ötesi Yayınları'ndan 2010 yılında piyasaya çıkmış bir bilim kitabıdır. Bu kitap, Ay'ın nasıl oluştuğuna dair bilgiler ve teoriler içererek, günümüzde bilinen teorileri geçersiz kılacak iddialarda bulunuyor. Kitap ayrıca Ay'ın yapay bir uydu olabileceğini ileri sürerek, binlerce yıldır bizi aydınlatan uydunun devasa bir uzay gemisi olabileceği üzerine tartışma yaratıyor.

Ay'ı Kimler Yaptı'nın yazarları Christopher Knight ve Alan Butler bu kitapla bilinen Ay teorilerinin dışına çıkarak, her gece gökyüzünde bizi aydınlatan Ay'a farklı bir gözle bakmamıza olanak sağlıyor. Ayrıca yazarlar Ay'ın belirli bir süre sonunda tekrar kaybolabileceği de öne sürüyor.

Özellikle bilim ve uzay meraklılarına tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.. Ay'a bir daha aynı gözle bakmayacaksınız emin olun!

Sınır Ötesi Yayınları'nı da belirtmeden geçemeyeceğim. Sınır Ötesi Yayınları evrenin bilinmeyenlerine ve merak edilenlere inanılmaz bir bakışaçısıyla ilginç kitaplar yayınlıyor. Yayınevinin piyasaya sürdüğü bütün kitaplar okuması zevkli, bilgi yüklü kitaplardır.

0 yorum:

Yorum Gönder